Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazı kesilmek

Rüyada boğazı kesilmek

Rüyada boğazı kesilmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına alamet eder.

Rüyada boğazı kesilmek gördüyseniz:

  • Ciddi yapıda bir erkekle tanışabilirsiniz.

Rüyada boğazın kesildiğini görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada boğazın kesilmesini görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalettir.

Rüyada boğazı kesilmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kendi boğazının kesildiğini görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada bıçakla boğazı kesilmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, sorununu kolayca çözeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazını kesildiğini görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada boğaz kesildiğini görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments