Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazının kesilmesini görmek

Rüyada boğazının kesilmesini görmek

Rüyada boğazının kesilmesini görmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, her geçen gün sorunların artacağına, yüksek bir makama geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğazının kesilmesini gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin istenmeyen sonuçlarıyla yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada bıçakla boğazı kesilmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hayattan her istediğini alacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada boğazı kesilmek alim insanlardan sayılacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada boğaz kesildiğini görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada boğaz kesilmesi görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, elindekileri de kaptıracağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine tabir olunur.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına işarettir.

Rüyada boğazından kesilmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazın kesildiğini görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments