Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bir anlaşma belli kararlar almanızı kolaylaştırabilirsiniz.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada boğazını kesildiğini görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada bıçakla boğazı kesilmek çaresiz ve yalnız kalacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada boğazı kesilmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada boğazın kesilmesini görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada boğazının kesileceğini görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, işlerin yoluna gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments