Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının elini tuttuğunu görmek

Rüyada babasının elini tuttuğunu görmek

Rüyada babasının elini tuttuğunu görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Rüyada babasının elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz.

Rüyada babasının elini tuttuğunu görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada elini birinin tuttuğunu görmek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının elini tuttuğunu görmek kazancının epey düşeceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek kimseye borçlanmayacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinin elini tutmaya çalışmak sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada elinde fare tuttuğunu görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek kötü haberler alınacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments