Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini birinin tuttuğunu görmek

Rüyada elini birinin tuttuğunu görmek

Rüyada elini birinin tuttuğunu görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, kendi işini açacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına delalettir.

Rüyada elini birinin tuttuğunu gördüyseniz:

  • Bazı olaylar istediğiniz şekilde gelişmemiş olabilir veya bazı konulardaki beklentileriniz karşılanmayabilir.

Rüyada babasının elini tuttuğunu görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine inanılır.

Rüyada el tuttuğunu görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işarettir.

Rüyada elini tuttuğunu görmek onların kıymetini bileceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada elinde balık tuttuğunu görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin elini tutmaya çalışmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, hep yerinde sayacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada elini birinin tuttuğunu görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının elini tuttuğunu görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, adımlarını daha sağlam atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments