Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elini tutmaya çalışmak

Rüyada birinin elini tutmaya çalışmak

Rüyada birinin elini tutmaya çalışmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinin elini tutmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri açısından, hangi cinsiyetten olursanız olun istediğiniz ilişkiyi gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada birinin elini tutmaya çalışmak iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine işaret eder.

Rüyada denizde balık tutmaya çalışmak malının ve aşının da çoğalacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına delalettir.

Rüyada oruç tutmaya çalışmak temize çıkacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, bir yere taşınmaya işaret eder.

Rüyada kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek saygı göreceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek büyük bir ihanete uğranacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments