Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının elini tuttuğunu görmek

Rüyada bir kadının elini tuttuğunu görmek

Rüyada bir kadının elini tuttuğunu görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına, tüm özlemini gidereceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Sizden hiç beklenmeyen davranışlar sergileyerek çevrenizi hayretler içinde bırakabilirsiniz.Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada bir kadının elini tuttuğunu görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının elini tuttuğunu görmek büyük bir yenilgi alacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, kimden akıl soracağına işarettir.

Rüyada eşinin elini tuttuğunu görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına inanılır.

Rüyada yılanı elinde tuttuğunu görmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, güzel günler yaşanacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin elini tutmaya çalışmak sorunlarını çözeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, birikim yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments