Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, yatırımların veya belgelerin üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, başka alanlara yöneleceğine işaret eder.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek sağlığının da bozulacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments