Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Birlikte iş yapmak istediğiniz kişilerle tecrübelerinizi paylaşmanız durumunda statünüzü arttırabileceğiniz bir pozisyona gelebilir veya önerilen bir yer edinebilirsiniz.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, gelirin tükeneceğine işarettir.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, huzurlu bir insan olacağına yorulur.

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments