Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek zorluklarının biteceğine, ağız tadından olacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına delalettir.

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri yapmaya çalışırken yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işarettir.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına delalet eder.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına inanılır.

Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments