Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız durumlarda söz vermeniz bütçenizi aşmanıza veya fazlasıyla yorulabilirsiniz.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına delalet eder.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına rivayet eder.

Rüyada kocasından başka biriyle evlenmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, kişinin her türlü zenginliğine, zorlukları aşacağına işaret eder.

Rüyada kocasının başka biriyle evlendiğini görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, bir konuda destek alacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, hasret çekenlerin buluşacağına delalet eder.

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, onurlu bir yaşam süreceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments