Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, rızkının da genişleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, dinde tartışmaya, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına yorulur.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, finansal bir düzenleme, miras, nafaka, burs, prim v.b başlıklı bir kazanç ya da bir yatırım söz konusu olabilir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına delalet eder.

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, korkularını yeneceğine inanılır.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına tabir olunur.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, yeni hobiler edinileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek başarılı çalışmalara imza atacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalettir.

Rüyada başka erkekle evlenmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sıkıntıların azalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments