Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda olumlu ilerleyip ilerlemediğiniz veya imkansız ya da saçma bazı konularda anlaşmaya varıp varmadığınız konusunda kafanızda soru işaretleriniz olabilir.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine inanılır.

Rüyada eşini başka biriyle evlendiğini görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, önemli sorumluluklar alacağına inanılır.

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine inanılır.

Rüyada eşinin başka birisiyle evlendiğini görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine rivayet eder.

Rüyada evli birinin başka biriyle evlendiğini görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, talihinizin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments