Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Duygusal, yaratıcılık içeren veya ekonomik başlıklı konularda yeni girişimlerde bulunmayı ya da mevcut girişimlerinizin tatminkar boyuta ulaşmasını sağlamayı düşünmelisiniz.

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek sevinç ve sürura, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının başka biriyle evlendiğini görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Rüyada kocasından başka biriyle evlenmek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments