Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, hayatın temposunun yükseleceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, getirisinden daha fazla olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada kocasından başka biriyle evlenmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına tabir olunur.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına işarettir.

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada kocasının başka biriyle evlendiğini görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini görmek rakiplerin üzüleceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments