Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek

Rüyada eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek

Rüyada eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine alamet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evleneceğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda yeni şeyler denemek istiyor olabilirsiniz.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, hastalıkların sona ereceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini başka bir kadınla görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments