Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek

Rüyada eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek

Rüyada eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, mal ve para biriktireceğine, büyük başarı kazanacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, her şeyin ters gideceğine delalet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizdeki açmazları duymazdan gelebilir, yok farzetmeye çalışabilir veya tamamen sonlandırmak isteyebilirsiniz.Olan biteni anlamanız gidişatta fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, yeni bir iş bulacağına inanılır.

Rüyada eşini başka bir kadınla görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek kendini bunu başaracağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek maddi gücünün de daimi olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine alamet eder.

Rüyada eşinizi başka kadınla görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına delalettir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments