Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başka bir kadınla görmek

Rüyada eşini başka bir kadınla görmek

Rüyada eşini başka bir kadınla görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, üzüntü duyacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini başka bir kadınla gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişileri kendinize çekiyorsunuz.

Rüyada eşini başka kadınla aldatmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek yanlış yollardan döneceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada eşi başka kadınla görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, çok para kazanacağına alamet eder.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadını öptüğünü görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, gelişeceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla olduğunu görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına alamet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments