Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamayın.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek işi ile gündeme geleceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine işarettir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin ilişkiye girdiğini görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments