Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının balık yediğini görmek

Rüyada arkadaşının balık yediğini görmek

Rüyada arkadaşının balık yediğini görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, her geçen gün başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının balık yediğini gördüyseniz:

  • Başkaları üzerine baskı kurmamalı veya kendinizin istemediğiniz bir yöne yönlendirilmenize izin vermemelisiniz.

Rüyada arkadaşının balık yediğini görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada balık yedirmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş balık yedirmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığın balık yediğini görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada eşinin balık yediğini görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına yorulur.

Rüyada birinin çiğ balık yediğini görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada kedinin balık yediğini görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada yılanın balık yediğini görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments