Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş balık yedirmek

Rüyada pişmiş balık yedirmek

Rüyada pişmiş balık yedirmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, işlerinin duracağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş balık yedirmek gördüyseniz:

  • Rahatlamanızda fayda var.

Rüyada pişmiş balık yedirmek her daim Allah yolunda olacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine delalettir.

Rüyada pişmiş balık yediğini görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına alamet eder.

Rüyada birine pişmiş et yedirmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş insan eti yediğini görmek az çalışarak çok gezeceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş et yediğini görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, gelirinin de garanti altında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş yumurta yedirmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk yediğini görmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk eti yediğini görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments