Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini yüksekten düşerken görmek

Rüyada eşini yüksekten düşerken görmek

Rüyada eşini yüksekten düşerken görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini yüksekten düşerken gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmeniz sizi olumsuz yönde etkilemeyecek.

Rüyada eşini yüksekten düşerken görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin yüksekten düştüğünü görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşmeden inmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten düşerken uyanmak iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini yüksekten düştüğünü görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments