Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, tecrübe sahibi olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gizli tutulması gereken bilgileri n açığa çıkmasında açık bir rol oynadığınıza inanıyor olabilir.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, çok dikkat çekeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments