Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş görmek

Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş görmek

Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerini düzene sokacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş gördüyseniz:

  • Belli ilişki veya iş birliklerinizde de, benzer şekilde yararlı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, patron olunacağına inanılır.

Rüyada bir çocuğun yüksekten düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek büyük çaba sarfedeceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, hem yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun yüksekten düştüğünü görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşerken görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işarettir.

Rüyada yüksekten birinin düştüğünü görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments