Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşmeden inmek

Rüyada yüksekten düşmeden inmek

Rüyada yüksekten düşmeden inmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, kem gözlere gelineceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, yalnız hissetmeye, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, güzellik ve hayır geleceğine yorulur.

Rüyada yüksekten düşmeden inmek gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurabilir, arkadaşlarınızla fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada yüksekten düşmeden inmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yükseklikten inmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten aşağıya inmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, kudret ve destek olacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yüksek tepeden inmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, insanları kandıracağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada çok yüksekten inmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden iple inmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulur.

Rüyada yüksek inmek attığı adımların boşa çıkacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments