Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada birini yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada birini yüksekten düştüğünü görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine inanılır.

Rüyada birini yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek ısrarla üzerine gitmekten daha doğru olabilir.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşerken görmek para sıkıntısından kurtulacağına, üzüntülerinin son bulacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına tabir olunur.

Rüyada eşini yüksekten düşerken görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek yüklü siparişler alacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada bebeğin yüksekten düştüğünü görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin yüksekten düştüğünü görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments