Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşerken uyanmak

Rüyada yüksekten düşerken uyanmak

Rüyada yüksekten düşerken uyanmak elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşerken uyanmak gördüyseniz:

  • Her işiniz başladıktan sonra umulmadık derecede kolaylaşabilir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, dünya malına kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşerken uyanmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak daha rahat bir hayata kavuşulacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına işarettir.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmeden uyanmak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşerek uyanmak ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine yorulur.

Rüyada düşüp uyanmak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zarara gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments