Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada eşinin yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada eşinin yüksekten düştüğünü görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, üzüntülerin biteceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine işarettir.

Rüyada eşinin yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı emeklerinizin boşa gittiğini ya da tam olarak kaybettiğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada eşini yüksekten düşerken görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin yüksekten düştüğünü görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabanın yüksekten düştüğünü görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun yüksekten düştüğünü görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşen adam görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, fenalıkta bulunmaya, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işaret eder.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına inanılır.

Rüyada yüksekten birinin düştüğünü görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, sağlık sorunlarının artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments