Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yoğun bakımda görmek

Rüyada birini yoğun bakımda görmek

Rüyada birini yoğun bakımda görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini yoğun bakımda gördüyseniz:

  • Liderliği ele alıp, gerekli düzenlemeleri, sağlamaları yaparak ya da gerekli telefonları ederek olanakları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada kardeşini yoğun bakımda görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, bereketin ve verimin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini yoğun bakımda görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını yoğun bakımda görmek mutluluğa ve neşeye, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yoğun bakımda yattığını görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına yorulur.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yoğun bakımdan çıkmak dertlerinin bitip huzura ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, şansın ve bahtın da açılacağına delalet eder.

Rüyada babasını yoğun bakımda görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine işaret eder.

Rüyada annesini yoğun bakımda görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, tazeleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments