Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini yalamak

Rüyada eşini yalamak

Rüyada eşini yalamak uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kazancının günden güne azalacağına işarettir.

Rüyada eşini yalamak gördüyseniz:

  • Ufak adımlarla ilerleyerek giderek işleri büyütebilirsiniz.

Rüyada eşinin organını yalamak sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, yeni iş teklifleri alacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eşini yalamak yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada bıçak yalamak maddi sıkışıklık içinde kalacağına, birlikteliğe başlayacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı yalamak hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının organını yalamak kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalettir.

Rüyada yanak yalamak atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüz yalamak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada erkek şeyi yalamak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments