Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçak yalamak

Rüyada bıçak yalamak

Rüyada bıçak yalamak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, çok üzüleceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıçak yalamak gördüyseniz:

  • Eğitim, seyahatler veya çevre değişikliği sağlayabilecek doğru seçimler yapmanız gerekiyor.

Rüyada bıçak yalamak kendisi için yeni bir yol çizeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuz yalamak maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, mesleğinde atılım yapacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ayağını yalamak işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, büyük paralar kazanılacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin dilini yalamak gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada domuzun yaladığını görmek zenginleşeceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına işarettir.

Rüyada erkek organı yalamak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sizi yaladığını görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada avucunu yalamak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments