Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmağı yalamak

Rüyada ayak parmağı yalamak

Rüyada ayak parmağı yalamak yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalettir.

Rüyada ayak parmağı yalamak gördüyseniz:

  • Şu sıralar alışveriş yapabilir, istediğiniz şeylere sahip olabilirsiniz.

Rüyada ayak parmağı yalamak ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına delalettir.

Rüyada parmaklarını yalamak durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağını yalamak beklentilerinin yerine geleceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine inanılır.

Rüyada parmak yalamak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağını yalamak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada kadın ayağı yalamak büyük bir mala sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına alamet eder.

Rüyada ayak yalamak yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, yeni bir yol çizileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments