Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz yalamak

Rüyada yüz yalamak

Rüyada yüz yalamak manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüz yalamak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada yüz yalamak rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü köpek yaladığını görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, onun istediği yoldan gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, hastalıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada dil yalamak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Rüyada kadın uzvu yalamak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ineğin yaladığını görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının avret yerini yalamak her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına işarettir.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments