Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanak yalamak

Rüyada yanak yalamak

Rüyada yanak yalamak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, mutlu günlerin yaşanacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, dayanışma içinde kalacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Rüyada yanak yalamak gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz sonradan pişman olabileceğiniz kayıplarınız olabilir.

Rüyada yanak yalamak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç yalamak aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek organı yalamak az da olsa bir kazanç elde edeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına yorulur.

Rüyada el yalamak herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eline geçen paraları tutamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada burun yalamak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına işaret eder.

Rüyada kadının organını yalamak istediği evde oturacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, işlerinde aksama olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacak yalamak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına işaret eder.

Rüyada avuç içini yalamak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, gelişeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments