Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek şeyi yalamak

Rüyada erkek şeyi yalamak

Rüyada erkek şeyi yalamak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek şeyi yalamak gördüyseniz:

  • İlişkinizin kalıcılığını sağlayabilmek için düşünsel boyutta da ortak noktalar geliştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada erkek şeyi yalamak kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada şeyini yalamak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şey yalamak huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine delalet eder.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine alamet eder.

Rüyada erkeklik organını yalamak irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, ne yöne gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeklik organı yalamak Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada erkek organı yalamak kişisel problemlerini çözeceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek uzvu yalamak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, sevinileceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments