Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini tokatlamak

Rüyada eşini tokatlamak

Rüyada eşini tokatlamak çok büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına rivayet eder.

Rüyada eşini tokatlamak gördüyseniz:

  • Eğlenceli fikirler veya keyifli planlar söz konusu olabilir ya da bir şekilde kazançlı olacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eşini tokatlamak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini tokatlamak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocayı tokatlamak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada kendi kendini tokatlamak ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını tokatlamak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini tokatlamak onlar tarafından çok sevileceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada sevgilini tokatlamak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine delalettir.

Rüyada kızını tokatlamak idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments