Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını tokatlamak

Rüyada arkadaşını tokatlamak

Rüyada arkadaşını tokatlamak bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, haneye nifak gireceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını tokatlamak gördüyseniz:

  • Maddi, sağlıkla veya hukukla ilgili konularda mantıklı hareket etmelisiniz.

Rüyada arkadaşını tokatlamak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, şifa göreceğine yorulur.

Rüyada bir kişiyi tokatlamak sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine inanılır.

Rüyada eşini tokatlamak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, fakirlerin güleceğine işaret eder.

Rüyada birini tokatladığını görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, sonunda mutlu olacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini tokatlamak sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, planların aksayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada anneyi tokatlamak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine inanılır.

Rüyada anne tokatlamak işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birini tokatlamak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments