Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayı tokatlamak

Rüyada kocayı tokatlamak

Rüyada kocayı tokatlamak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına işarettir.

Rüyada kocayı tokatlamak gördüyseniz:

  • Size ekstra kazanç getirecek parlak fikirleriniz olabilir.

Rüyada kocayı tokatlamak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi tokatlamak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalettir.

Rüyada kendi kendini tokatlamak ortaklarla aranın bozulacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesini tokatlamak insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birini tokatlamak faturaların biriktikçe birikeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına işarettir.

Rüyada oğlunu tokatlamak canının sağ olacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada birini tokatladığını görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, saygınlığının artacağına, kişinin fena halde yanılacağına inanılır.

Rüyada şeytan tokatlamak girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sevinç ve mutluluğa tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments