Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını tokatlamak

Rüyada kızını tokatlamak

Rüyada kızını tokatlamak sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada kızını tokatlamak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak aniden tükenebilir, serilip kalabilirsiniz.

Rüyada kızını tokatlamak maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi tokatlamak her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine yorulur.

Rüyada kadın tokatlamak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu tokatlamak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, anne babayla ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada birini tokatlamak isteklerinin erteleneceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini tokatlamak bir konuda destek alacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu tokatlamak mevki makam sahibi olunacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini tokatladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, kazancın gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments