Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini tokatlamak

Rüyada sevgilini tokatlamak

Rüyada sevgilini tokatlamak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hastalıklarından kurtulacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini tokatlamak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde gelişmeler olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi tokatlamak büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi tokatlamak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilini tokatlamak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına tabir olunur.

Rüyada birini tokatlamak sağlık sorunları ile uğraşılacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada annesini tokatlamak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, külfetinin ve yükünün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada karısını tokatlamak sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada hanımını tokatlamak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini tokatlamak sevinç dolu haberler alacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments