Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini tokatlamak

Rüyada ölmüş birini tokatlamak

Rüyada ölmüş birini tokatlamak eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini tokatlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size reddedemeyeceğiniz tekliflerle gelebilirler.

Rüyada kadın tokatlamak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine inanılır.

Rüyada eşini tokatlamak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birini tokatlamak hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını tokatlamak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine tabir olunur.

Rüyada birini tokatladığını görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bebek tokatlamak girdiği projelerden zararla çıkacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi tokatlamak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini tokatlamak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments