Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kendini tokatlamak

Rüyada kendi kendini tokatlamak

Rüyada kendi kendini tokatlamak ancak gireceği yolun da çetin olacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi kendini tokatlamak gördüyseniz:

  • Soluksuz kalana kadar konuşan kişilerden söz almakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada anneyi tokatlamak kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini tokatlamak rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini tokatlamak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını tokatlamak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına işarettir.

Rüyada oğlunu tokatlamak aile içinde de bereketin artacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada sevgilini tokatlamak aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğunu tokatlamak dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşini tokatlamak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments