Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini tokatlamak

Rüyada birini tokatlamak

Rüyada birini tokatlamak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini tokatlamak gördüyseniz:

  • Sağlığınız konusuna özen gösterin.

Rüyada kadın tokatlamak saygınlığına da saygınlık katacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişiyi tokatlamak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu tokatlamak işlerin ters gideceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine yorulur.

Rüyada adam tokatlamak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, düşmanını alt edeceğine delalet eder.

Rüyada kardeşini tokatlamak iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini tokatlamak haram mala, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, kişinin gönlünü alacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını tokatlamak zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına işaret eder.

Rüyada bebek tokatlamak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, işlerinizin bozulacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments