Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini şişman görmek

Rüyada eşini şişman görmek

Rüyada eşini şişman görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, kazancın sürekli artacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına inanılır.

Rüyada eşini şişman gördüyseniz:

  • Karışık durumlar su yüzüne çıkmak üzere olabilir.

Rüyada eşini şişman görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işaret eder.

Rüyada şişmanlamış görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman bir kadın görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kişiye hep umut olacağına işaret eder.

Rüyada birini şişmanlamış görmek hem de para kaybettireceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, eve kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman inek görmek de zenginliğe kavuşacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek sürekli bağırıp çağıracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi şişman görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments