Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman inek görmek

Rüyada şişman inek görmek

Rüyada şişman inek görmek eş ve evlat sahibi olacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişman inek gördüyseniz:

  • Durumu kontrol etmeye çalışmaktan daha iyi sonuç aldığınızı göreceksiniz.

Rüyada şişman inek görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine işaret eder.

Rüyada şişman bebek doğurmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işarettir.

Rüyada tanıdığın birini şişman görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, sevinçli haberlere rivayet eder.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek hayat boyu desteği olacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman kadınla evlenmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birini çok şişmanlamış görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişmanlamış görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına işaret eder.

Rüyada şişman erkek bebek görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments