Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi şişman görmek

Rüyada bir kişiyi şişman görmek

Rüyada bir kişiyi şişman görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi şişman gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin istenmeyen sonuçlarını öngöremiyor olabilirler.

Rüyada bir kişiyi şişman görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi şişmanlamış görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kişiyi şişman görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada çok şişman olduğunu görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişman yılan görmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu şişman görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişman bacak görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments