Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, dualarına karşılık alacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, ortalığın karışacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman kişiyi zayıf gördüyseniz:

  • Bilgi toplamadan, çok fazla konuşmamanızda da fayda var.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek işlerinde verimin artacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına işarettir.

Rüyada şişmanı zayıf görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sevinçli bir haber alınacağına, çok zor günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına işarettir.

Rüyada zayıf birini şişman görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada şişman birini zayıf görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments