Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini şişmanlamış görmek

Rüyada birini şişmanlamış görmek

Rüyada birini şişmanlamış görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, şansın önünün kesileceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini şişmanlamış gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilmek veya özgür hareket edebilmek için gerekli değişiklikleri yapmanızda fayda var.

Rüyada şişmanlayan birini görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına delalettir.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman erkek görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işaret eder.

Rüyada annesini şişman görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşını şişmanlamış görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalettir.

Rüyada şişman biriyle evlenmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü şişman görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, kederlerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman balık görmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments