Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişmanlamış görmek

Rüyada şişmanlamış görmek

Rüyada şişmanlamış görmek durulacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada şişmanlamış gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonra modumuz bir miktar düşebilir.

Rüyada şişman tavuk görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine delalet eder.

Rüyada şişmanlık görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada birini çok şişmanlamış görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü şişman görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, karanlıkların aydınlanacağına tabir olunur.

Rüyada şişman bacak görmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek mubah olmayan yollara sapacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada çok şişman adam görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, yüklü miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok şişman kadın görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sağlık ve hayır getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments