Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişman birini zayıflamış görmek

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, adım atarken çok zorlanacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işarettir.

Rüyada şişman birini zayıflamış gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler var.

Rüyada şişmanı zayıf görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, garanti olacak makama oturacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada zayıf birini şişman görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına yorulur.

Rüyada zayıf olan birini şişman görmek kendini toparlayamayacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman insanı zayıf görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına inanılır.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, kazancın çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişman birini zayıf görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments